tisdag 20 oktober 2009

Drottning Mona och Pamparna

Företagen tillåter inte att man arbetar åt ett annat företag på fritiden och som vanlig proletär får man inte arbeta mer är 40 så-där timmar på sitt vanliga kneg, det sätter facket och sossarnas arbetslagstiftning stop för. De stackars byggnadsarbetarna försökte fack-pamparna till och med tvinga att betala TILLBAKA pengar till det stora byggföretaget. Som om det vore bättre att aktieägarna fick det i vinst än att de som faktiskt svettades och blödde.

Jag är den första att hålla med Mona Sahlin om att vi bör ha riksdagsledamöter som har arbetat utanför det politiska systemet - vilket jag inte tror hon själv har gjort. Men, det skall vara innan den politiska karriären. Och gärna jobb som bilbyggare, lärare, tågvärd, i butik eller kanske till och med på bank.

Men som socialdemokratisk företrädare och riksdagskvinna/man är det väl bra om man kan dra in några extra miljoner vid sidan av. Det tycker deras partiledare Mona Salin iallafall - jag undrar om de betalar in sin extra skatt till partikassan på de pengarna.

Det finns inte mycket att glädja sig vid - dåligt omdömme Drottning Mona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar